La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

10/11/2023

Amal recomanat al Programa.cat!

Amb molta il·lusió compartim amb vosaltres que la nostra última creació AMAL, ha estat inclosa en la selecció d'espectacles i concerts recomanats per la Comissió Assessora de Programa.cat.

Amal és un espectacle de teatre i circ, tant per sala com per carrer.

L'espectacle parla d'una jove que, després de viure els horrors de la guerra, ha hagut de deixar el seu país per buscar refugi a Europa. Paral·lelament, una altra noia també ha buscat refugi per escapar les seves pròpies angoixes i preocupacions. Potser descobreixen que comparteixen més del que poden imaginar...

En un moment complex i difícil en molts vessants, pensem que els artistes hem de prendre part, implicar-nos i comprometre'ns amb la societat en què vivim. Això passa també per explicar històries que facin pensar, propostes que interpel·lin al públic, que remoguin. Que reforcin el paper de la cultura com aquell baluard de llibertat des d'on forgem un esperit crític necessari per reinventar el món que habitem. Ras i curt, que contribueixin a fer una societat més justa.

A més a més, la d'Amal és una història universal que ens pot ressonar a tots i totes, independentment dels nostres orígens, procedència o experiència vital. En un moment en què les arts escèniques afronten importants reptes per atreure nous públics, creiem que cal apostar per narratives diferents que donin veus a nous protagonistes, permetent que públics diversos puguin venir als teatres i sentir-se identificats amb les històries que s'hi expliquen.

Podeu trobar tota la informació del Programa.cat aquí.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram