La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

27/06/2023

Recta final d'Amal: residència de creació a Brescia i estrena al juliol al Festival Esbaiola't

Tornem de Brescia amb l’espectacle “Amal” ja quasi a punt per la seva estrena al Festival Esbaiola’t! Del 5 al 16 de juny hem estat de residència de creació al Centro di Residenza Artistica di Regione Lombardia -IntercettAzioni- treballant per fer els ajustos finals a Amal, el nou espectacle de La baldufa que estrenarem el proper 13 de juliol al festival Esbaiola’t!

Amal ha estat creat conjuntament amb el duo Laiaiona (Ona Vives i Laia Gómez). Per primer cop, però, no serem els 3 creadors de La Baldufa qui l’interpretin, sinó que ens centrarem en el paper de directors, mentre que damunt l’escenari podrem veure el duo Laiaiona, les dues artistes de circ que assumiran la part interpretativa. L’espectacle està coproduït per Firatàrrega, a través del seu programa “Suport a la Creació”.

El resultat de tot plegat serà un espectacle de carrer i sala per a tots els públics, que combina el teatre i el circ, i que es podrà veure per primer cop aquest juliol al Festival Esbaiola’t i seguidament, al setembre, a FiraTàrrega.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram