La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

25/07/2022

15 anys de Festival Esbaiola’t

Tanquem la 15a edició del Festival Esbaiola’t encara amb cansament i amb les emocions a flor de pell, però amb molt bones sensacions.

Han estat quatre dies intensos d’emocions, ambient, riures, paisatge, diversió, natura... i sobretot, de moltes arts escèniques i cultura en un marc excepcional. En aquesta quinzena edició del festival hem volgut, més que mai, brandar una defensa aferrissada de la cultura per a tothom, per a totes les edats i per a tots els territoris, recuperant tot el que havíem gaudit abans de la pandèmia.

Volem donar les gràcies a totes les companyies que hi han participat, a tot el voluntariat, als treballadors i treballadores, a l’equip artístic, de programació i de producció, als patrocinadors i col·laboradors, a les empreses de les Valls d’Àneu que ens han donat suport econòmic, a les institucions que segueixen confiant en el festival any rere any i a tothom que s’hi ha involucrat d’una manera o altra. I sobretot, gràcies a tot el públic que ens ha acompanyat i ha fet que aquesta edició fos única.

Ara, a pensar en la 16a edició. Llarga vida a l’Esbaiola’t

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram