La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

06/08/2013

A per la setena edició!

Els passats 26, 27 i 28 de juliol, a les Valls d’Àneu, es va celebrar la sisena edició de l’Esbaiola’t, un festival de teatre al carrer, amb circ, titelles, jocs, música, dansa i tallers per a tots els públics, organitzat per l’Ajuntament d’Esterri i la Companyia de Comediants La Baldufa de Lleida.

Per sisè any consecutiu el bon temps acompanyà un festival en què el públic familiar va poder gaudir de la combinació d’un paratge excepcional com és el de les Valls d’Àneu amb la programació del festival. Natura i teatre, un tàndem perfecte per a totes les edats.

Catorze companyies van oferir-nos disset espectacles i més de trenta actuacions. Vuit de les companyies eren vingudes de l’estranger, de les quals, tres estrenaven espectacle a l’estat espanyol.

Des de La Baldufa valorem molt positivament aquesta sisena edició del festival i volem donar les gràcies als artistes, arribats d’arreu del món, entranyables i professionals, protagonistes de l’Esbaiola’t!; a l’Ajuntament d’Esterri, als treballadors i treballadores per facilitar-nos la feina, a l’equip de govern per creure en el projecte; a tota la població d’Esterri d’Àneu, que ens han donat suport i ens han acollit amb els braços oberts; als empresaris, comerciants, hotelers i restauradors de les Valls d’Àneu, per la seva col·laboració i la seva hospitalitat; a l’Escola Llar, hi hem estat com a casa; a l’Ecomuseu, sempre col·laborant en tot el que calgui; als Kina Creu i L’Estarna, obertura i clausura del festival, autèntica i divertida, no canvieu mai!

Agraïments també per la col·laboració rebuda des de la Diputació de Lleida, el Parc Nacional d’Aigüestortes, la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Pallars Sobirà i a la Mancomunitat de Muncipis de les Valls d’Àneu.

I no ens oblidem de donar les gràcies al públic, sense el qual res no tindria sentit: Gràcies a totes les persones que van gaudir del festival! Esperem que hagueu passat un cap de setmana especial, per a nosaltres ha estat, com sempre, inoblidable!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram