La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

12/05/2021

Aquest any, sí! Torna la Mostra Igualada i La Baldufa també hi serem

Del 26 al 30 de maig es durà a terme la Mostra Igualada 2021. I ja en son 32! Després que l’edició de l’any passat se suspengués a causa de la situació sanitària, aquest any la Mostra prepara una fira excepcional en format híbrid, amb els espectacles en viu i l’activitat professional en línia.

La Baldufa hi serem amb l’espectacle La Faula de l’esquirol, que es representarà el dia 27 de maig, a les 11:15 h i a les 15:30 h, a la Sala Gran de L’Escorxador. Dos actors sobre l’escenari, música en directe i una història en forma de faula que ens convida a reflexionar sobre qüestions com la convivència, la diferencia i la diversitat.

Volem aprofitar també per encoratjar al nou director artístic i a tot l’equip de la Mostra en la seva primera edició presencial. Els desitgem molta sort i molts encerts en la difícil tasca de tirar endavant la fira en la dura situació en la qual ens trobem.

Aquest any, més ganes de mostra que mai!

+ Info sobre la Mostra i tota la programació i entrades aquí!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram