La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

06/02/2023

El nou espectacle de La Baldufa, seleccionat per FiraTàrrega per al seu programa Suport a la Creació

Ens fa molta il·lusió poder anunciar que la nostra nova creació, l’espectacle de circ que dirigirem La Baldufa fent creació col·lectiva amb les artistes de circ Ona Vives i Laia Gómez (duo Laiaiona), ha estat seleccionat per Firatàrrega per al seu programa Suport a la Creació.

D’aquesta manera FiraTàrrega coproduirà l’espectacle i acompanyarà el procés de creació escènica, amb un suport en diferents vessants, entre els quals una residència de dues setmanes a la capital de l’Urgell. Aquesta estada de treball a Tàrrega donarà forma i recorregut a l’espectacle i inclou un programa d'assajos oberts a la ciutadania.

El resultat de tot plegat serà un espectacle de circ teatral i contemporani, per a tots els públics, que s’estrenarà al Festival Esbaiola’t, a Esterri d’Àneu, el juliol de 2023.

El passat mes de maig ja vam iniciar el procés creatiu d’aquesta nova producció que per primer cop en la trajectòria de la companyia, serà de circ. També serà el primer cop que la companyia no serem damunt l’escenari, sinó que ens encarregarem de la direcció, la creació de l’espai escènic i la dramatúrgia de l’espectacle, deixant la part interpretativa al duo Laiaiona, dues artistes de circ polifacètiques, especialitzades sobretot en acrobàcies.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram