La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

08/10/2013

El Príncep Feliç gira de sud a nord

El Príncep Feliç comença una gira aquest octubre que portarà l’espectacle des de les terres lleidatanes fins a les nòrdiques, fent parada però a Luxemburg i a Bèlgica.

Començarem aquest diumenge 13 amb una actuació a Juneda, al Teatre Municipal Foment. Estem molt contents de poder actuar a prop de casa i us convidem a aprofitar-ne l’ocasió!

Dilluns dia 14, El Príncep Feliç es traslladarà al Maresme per fer un seguit de nou actuacions dins de la campanya d’Anem al Teatre. L’espectacle rodarà per Premià de Mar, Vilassar de Mar, Mataró, Vilassar de Dalt, Arenys de Mar i Argentona.

Un llarg viatge fins al centre d’Europa ens portarà fins a l’Espace Culturel CarréRotondes de Luxemburg, on l’espectacle farà dues representacions en francès, dues en castellà i una en alemany. I el dia 23, el Príncep es traslladarà a Bèlgica, on, en el marc del TheaterFest, es farà una funció en  alemany al Centre Culturel Triangel de Sankt Vith.

Finalment, el mes de novembre, El Príncep Feliç visitarà Noruega amb quatre funcions, els dies 13 i 14, en el marc del Festival Mini Midi Maxi de Bergen, on hi estrenarem la versió en noruec. Us n’informarem més endavant.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram