La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

07/03/2013

El Príncep Feliç viatja a Hong Kong on estrenem la versió anglesa!

Els dies 15, 16 i 17 de març, La Baldufa actuarà amb El Príncep Feliç a Hong Kong. Organitzat pel Leisure and Cultural Services Department, seran un total de tres actuacions incloses en el cicle Miracle Fun. Tindran lloc en dos espais diferents, les dues primeres al Theatre Sheung Wan Civic Centre i la darrera a l'Auditorium de North District Town Hall.

Des del gener 2011, El Príncep Feliç ja està visitant diferents poblacions amb les versions en català, castellà, eusquera, francès, i alemany i ens dóna moltes alegries. I en aquest viatge a Hong Kong, estrenem la versió anglesa! amb la il·lusió que ens donarà moltes més satisfaccions. A més a més a Hong Kong, han preparat els subtítols en xinès perquè ni petits ni grans no en perdin cap detall.

Aquest serà el segon cop que la companyia viatja a la Xina. El primer fou el maig del 2011 quan, amb El Llibre Imaginari, vàrem visitar el Macau Arts Festival.

Trobareu més detalls del nostre destí actual i de les properes actuacions clicant a calendari. I si voleu dir-hi la vostra, deixar-nos algun consell per a l’ocasió o fer una ullada a altres opinions, cliqueu aquí.

La fotografia que acompanya aquesta notícia és la del cartell que han dissenyat a Hong Kong. I des del proper enllaç podreu veure el vídeo de promoció, 1'40'', que han preparat allà.

Ens hi acompanyeu?!

《快樂王子》將於三月十五、十六及十七日在香港演出﹗精彩演出,不容錯過﹗
節目為香港康樂及文化事務署主辦「奇幻滿FUN」系列內的其中之一。

POSTER.-BOOKLET-FRONT-PAGE.-HONG-KONG-723x1024

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram