La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

06/04/2022

Estrenem ImPERFECT a Mostra Igualada

Divendres passat vam estrenar el nostre darrer espectacle -ImPERFECT- a Mostra Igualada i va ser perfecte! No, millor encara: Imperfecte!

Ha estat la culminació d’un camí molt xulo, però que també ens ha portat al límit, posant-nos en una zona de risc total i absoluta.

No podem més que agrair a tothom qui ens ha acompanyat en aquest viatge, sobretot a la Sol Picó. Amb ella hem tingut una connexió artística i personal absoluta i gràcies a la seva guia hem pogut expressar amb la dansa (un llenguatge nou per nosaltres) molt més del que mai ens hauríem pensat.

No ens podem oblidar tampoc de la resta d’equipasso que ha estat amb nosaltres en tot aquest procés: l’Encarni Sánchez i la Marta Casals que han contribuït a fer possible que els baldufos ballin; el Victor Ayuso i l’Estudi Zamenhof que ens han deixat al·lucinats amb la seva música; i per descomptat, tot l’equip de La Baldufa i els seus col·laboradors habituals. Gràcies també a Mostra Igualada per la confiança dipositada, així com a la resta de coproductors (GREC Festival, Festi'Mômes i LaSala. Centre de Creació d'Arts per a les famílies) i col·laboradors (Teatro Cánovas, Festival Sismògraf, Teatre Municipal de l'Escorxador i Sant Andreu Teatre – SAT).

Ara, a esperar amb candeletes les properes actuacions al festival Sismògraf i al Festival Grec, i amb moltes ganes de què pugui dansar i veure's arreu!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram