La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

21/09/2020

Etapa d'intercanvi amb Questembert, França

Aquesta setmana, ens trobem de residència de creació de La faula de l'esquirol, a Questembert, França, comunitat en què hi ha implicats el festival Festi'Mômes, la Questembert Communauté, el projecte LEADER France i el Centre Culturel l’Asphodèle, amb què vam iniciar una relació molt estreta, a l’estiu. A mesura que avancin els mesos, la col·laboració creixerà i s'expandirà en diferents àmbits: entre territoris, festivals i públics.

Aquesta setmana, a la residència de creació en què treballarem la part més tècnica de l'espectacle, hi sumem diverses d'activitats amb els centres escolars i d’oci de la regió: un taller de creació i dramatització de faules a càrrec de l'Enric Blasi, la participació dels alumnes als assajos de l'espectacle, i un aperitiu catalano-bretó.

Divendres, la nostra estada, hi acabarà amb la participació a la presentació de la temporada de L'Asphodèle, en què, el Pau Elias, músic de la nova creació, interpretarà fragments musicals de La faula de l’esquirol i, també, del seu espectacle Aquafonia.

El gener de 2021, aquest intercanvi seguirà amb una segona residència de creació, un intercanvi de joves amb el Festival Esbaiola't 2021, i la presentació de l’espectacle al Festi’Mômes 2021.

De ben segur, les experiències que traurem d'aquesta estada seran molt profitoses en el terreny personal, social i creatiu.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram