La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

28/11/2011

La Baldufa al 17è Congrés Mundial d’ASSITEJ (Copenhaguen)

“El Llibre Imaginari” serà un dels 27 espectacles seleccionats a nivell mundial per participar al Congrés Mundial de Teatre per la Infància i la Joventut (ASSITEJ) que enguany se celebra a Copenhaguen.

Aquesta trobada internacional es realitzarà del 20 al 29 de maig a Dinamarca. Hi haurà 27 actuacions internacionals de companyies de tot el món i més de 70 esdeveniments a l’entorn del món del teatre.

“El Llibre Imaginari” realitzarà 6 actuacions al Teatret Zeppelin els dies 25, 26 i 27 de maig, amb dues actuacions al dia.

ASSITEJ és l’organització internacional de teatre per a nens i joves (Association International du Theatre pour l’Enfance et la Jeunesse) afiliada a la UNESCO que consisteix en una xarxa de milers de teatres, organitzacions i persones individuals d’uns 80 països membres. És una organització de referència del teatre familiar a nivell mundial, els seus objectius són promoure els drets culturals dels nens i presentar la qualitat de les arts escèniques als nens del món i, per això, organitzen intercanvis i trobades de programadors i persones influents en el món teatral infantil.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram