La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

22/02/2019

La Baldufa guardonada de nou a FETEN

L’espectacle Mon Pare és un Ogre  ha estat atorgat el Premi a la Millor Interpretació Masculina, Ex Aequo, en la darrera edició de FETEN. Un cop més, la influent Feria Europea de Artes Escénicas para Niños y Niñas, que té lloc a Gijón, cada mes de febrer, recompensa el nostre treball.

En aquesta mateixa fira, el 2015, La Baldufa va ser guardonada amb el Premi al Millor Espectacle i Premi a la Millor Direcció, pel nostre espectacle Pinocchio. Aquests importants reconeixements van obrir-nos moltes portes. Entre elles, la del l’Agor Drysau Festival, al País de Gal·les, indret que la companyia visitarà per primera vegada. La Baldufa oferirà 4 actuacions de Pinocchio, en 3 poblacions diferents, entre els dies 19 i 22 de març de 2019.

També el mateix mes, la companyia presentarà 4 actuacions de Mon Pare és un Ogre, a Teatralia, el prestigiós Festival Internacional de Artes Escénicas para Niños y Jóvenes, de Madrid, entre el 14 i el 31 de març de 2019. Una de les funcions, en anglès, està emmarcada en els Encuentros en Teatralia, jornades per a professionals arribats d’arreu.

Confiem que la distinció rebuda a FETEN ens portarà per nous camins i ens permetrà d’actuar amb Mon Pare és un Ogre i compartir històries delicades i emocionants pertot.

Agraïments sincers a FETEN i felicitacions a tots els guardonats!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram