La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

09/05/2022

Moltes gràcies TNC! Fem créixer el teatre familiar!

És un enorme plaer haver tornar al Teatre Nacional de Catalunya per representar el nostre Bye bye, Confetti. A més, ho hem fet en un espai diferent que ens ha encantat: els Jardins del TNC!

Hi hem estat les darreres dues setmanes, fent funcions escolars diàries durant la setmana i representacions familiars els dissabtes i diumenges. Per nosaltres ha estat tot un privilegi poder ser part d’aquesta nova etapa d’un dels grans escenaris del nostre país.

En els nostres espectacles busquem bellugar coses, fer ballar les emocions i, per què no, fer pencar tots aquells músculs que intervenen quan un es caragola de riure. I per això, tornem contents perquè l’espectacle ha funcionat, i perquè es demostra que al TNC també hi ha lloc pel teatre família, i que el públic del teatre familiar té ganes de veure propostes diferents.

I segur que tot aquest públic en vol més. Pensem, doncs, que seria molt interessant que en marxar una companyia deixés ja la butaca calenta perquè n’entrés un altra. Cal valorar si són suficients 3 espectacles familiars anuals, nosaltres pensem que es pot anar molt més enllà, i que tenim propostes a dojo per omplir el cartell de qualitat.

Amb aquests anhels ens acomiadem entusiasmats d’haver pogut actuar de nou el teatre de referència a Catalunya. Gràcies de tot cor i fins aviat!!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram