La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

12/01/2015

Ha arribat el dia, Pinocchio a Lleida!

El passat 30/novembre/2014, la nostra darrera producció va veure la llum a Salt, dins el marc del Festival Temporada Alta. Després del bany d’emocions que vàrem rebre i dels comentaris tant de programadors, com de companyies i també de públic familiar, a qui tant ens agrada veure gaudir, estàvem contents i en un punt de reflexió. Volíem que aquest nouvingut creixés i madurés, i, sense pensar-nos-ho dos cops, vàrem posar fil a l'agulla perquè així fos. Des de llavors hem continuat treballant en l'espectacle amb un objectiu clar, acabar de donar-li el nostre segell!

No havíem paït encara les alegries de l'últim dia de novembre, quan, després d'haver-hi estat al 2006 amb El Llibre Imaginari, vàrem instal•lar El Príncep Feliç en Temporada al Teatre Nacional de Catalunya. Hi hem estat des de l'11/desembre/2014 fins a l'11/gener/2015. El bany d'emocions ha estat permanent i continuem molt contents i aclaparats! Per a nosaltres ha estat una experiència magnífica, gairebé un luxe i només podem agrair la confiança rebuda, esperant que aquest comiat sigui un arreveure!

I ara sí! La nostra propera cita important ja és aquí!
Aquest cap de setmana, divendres a les 20h30, dissabte a les 18h i diumenge a les 12h, omplirem el Teatre de l'Escorxador de Lleida amb la nostra adaptació del conte de Carlo Collodi, Pinocchio. Ens agrada molt l'oportunitat que ens ha ofert la Margarida Troguet, directora del teatre, la de jugar a casa i poder compartir amb tots vosaltres aquest darrer projecte, que esperem tingui un llarg camí pel davant. Comptem amb vosaltres, amb el vostre caliu i els vostres comentaris.

Ens esperen tres dies molt intensos, que segur ens arribaran plens de noves emocions i més reflexions. Desitgem, doncs, que en gaudiu tant com nosaltres! Us esperem al Teatre!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram