La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

15/09/2023

Amal comença a rodar després del seu pas pel Festival Esbaiola’t i FiraTàrrega

Tornem de FiraTàrrega amb molt bones sensacions després d’haver-hi pogut presentar Amal, el nostre darrer espectacle, amb el duo Laiaiona.

Després de la seva estrena al Festival Esbaiola’t, al juliol, Amal s’ha pogut veure aquest darrer cap de setmana a la 43a edició de FiraTàrrega. Una edició que ha comptat amb 350 artistes, 46 espectacles i 17 espais d’exhibició.  Han estat uns dies de molta intensitat i moltes emocions, però ens ha encantat poder presentar Amal en aquest marc tan excepcional.

Volem agrair a tot l'equip de la fira, que any rere any treballen de valent perquè públic i companyies ens sentim tan ben acollits i l'esdeveniment sigui un èxit! Amal ha format part del Programa Suport a la Creació de la fira i de debò que no ens podrien haver tractat millor. L’acolliment, l’acompanyament i el suport que ens han donat durant tot el procés creatiu ha estat de 10.  L’espectacle, per altra banda, ha comptat amb el suport d’IntercettAzioni - Centro di Residenza Artistica della Lombardia/Circuito CLAPS. Els estem també profundament agraïts per creure en el nostre projecte i ajudar-nos a fer-lo realitat.

I com no, gràcies també a tot el públic que s’ha acostat a veure l'espectacle i ens ha acompanyat aquests dies en què Amal ha començat a caminar. Esperem que arribi ben lluny!

Per ara, la pròxima parada d'Amal serà a Lleida, el dissabte 23 de setembre, en la Festa d'inici de LaTemporada... i ben aviat podrem anar desvetllant noves dates!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram