La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

06/02/2024

Amal, seleccionat per FETEN, la Fira d’Arts Escèniques Europea per a infants

El darrer espectacle de la companyia, Amal, ha estat seleccionat per la Fira d’Arts Escèniques Europea per a nens i nenes, FETEN.  L'espectacle es podrà veure a Gijón, en la seva versió de sala, el dimecres 28 de febrer a les 11.45 h a l’espai Laboral Ciudad de la Cultura.

Amal, estrenada el juliol de 2023, s’ha pogut veure a espais com FiraTàrrega, el Festival Esbaiola’t o la Festa Major de Lleida. Parla d'una jove que, després de viure els horrors de la guerra, ha hagut de deixar el seu país per buscar refugi a Europa. Ens fa molt feliços que una gran fira com Feten posi sobre l’escenari un espectacle com Amal, especialment en un moment complex i difícil com el que vivim en molts vessants. Pensem que els espectacles ens serveixen també per prendre part, implicar-nos i comprometre'ns amb la societat en què vivim; intentem interpel·lar al públic, remoure’l i fer-lo pensar, i Feten és un trampolí enorme per aconseguir-ho.

A Feten, La Baldufa hem rebut fins a una desena de distincions. En la darrera edició de la fira, vam tornar amb el Premi al Millor Espectacle de Gran Format per ImPERFECT, mentre que l’any anterior vam rebre el premi a la Millor Producció i al Millor Espai Escènic per l'espectacle La Faula de l'Esquirol. I en edicions anteriors La Baldufa ja vam rebre a Gijón el Premi a la Millor Interpretació Masculina, Ex Aequo, per l’espectacle Mon Pare és un Ogre l’any 2019, el Premi al Millor Espectacle i Premi a la Millor Direcció per Pinocchio el 2015, el Premi a la Millor Adaptació Teatral al 2012 per El Príncep Feliç, el Premi a la Millor Interpretació Masculina Ex Aequo 2010 pel Cirque Déjà vu, el Premi al Millor Espai Escènic Per El Llibre Imaginari al 2008 i dos premis més pel Baró de Munchausen al 2001: el de Millor Espectacle i el de Millor Escenografia.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram