La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

20/05/2020

Aquest any, més que mai: Esbaiola’t!

A La Baldufa, hem decidit de tirar endavant el Festival Esbaiola’t d’enguany. Del 16 al 19 de juliol de 2020, les Valls d’Àneu tornaran a omplir-se d’espectacles en viu.

Malgrat la COVID19 i tots els seus impediments, malgrat que no serà una edició fàcil, fa dies que treballem conjuntament amb l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, per tal que l’Esbaiola’t 2020 sigui una realitat. Sabem que implicarà canvis importants en la programació, els espais i les infraestructures, a fi d’adaptar-ho a totes les mesures de seguretat sanitària necessàries. Però el farem!

Perquè el nostre compromís amb la cultura és inalterable. Perquè creiem fermament que la cultura en viu és més necessària que mai! per a riure, per a reflexionar, per a fer-nos sentir vius, per a ser més crítics. Perquè és imprescindible que tots els agents culturals de les Arts Escèniques s'aferrin a continuar programant, produint i creant, amb l’objectiu de fer arribar els espectacles al públic.

Obrim les portes a les Arts! Per compromís social! Perquè la Cultura també cura!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram