La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

19/01/2023

El nostre darrer espectacle, ImPERFECT, a Feten 2023

El darrer espectacle de la companyia, ImPERFECT, ha estat seleccionat per la Fira d’Arts Escèniques Europea per a nens i nenes, FETEN. Dirigit per Sol Picó, l’ImPERFECT es podrà veure a Gijón el dijous 2 de març, a les 11.45 h.

És un honor que una fira de referència del teatre per a nens i nenes com és FETEN torni a comptar amb nosaltres i que aposti per fer un lloc a espectacles poc convencionals com l’ImPERFECT, una oda als reptes on experimentem nous llenguatges fora dels canons establerts.

En la darrera edició de la fira vam tornar amb dos reconeixements sota el braç: els Premi FETEN a la Millor Producció i al Millor Espai Escènic per l'espectacle La Faula de l'Esquirol. I en edicions anteriors La Baldufa ja va rebre el Premi a la Millor Interpretació Masculina, Ex Aequo, per l’espectacle Mon Pare és un Ogre l’any 2019,  el Premi al Millor Espectacle i Premi a la Millor Direcció per Pinocchio el 2015, el Premi a la Millor Adaptació Teatral al 2012 per El Príncep Feliç, el Premi a la Millor Interpretació Masculina Ex Aequo 2010 pel Cirque Déjà vu, el Premi al Millor Espai Escènic Per El Llibre Imaginari al 2008 i dos premis més pel Baró de Munchausen al 2001: el de Millor Espectacle i el de Millor Escenografia.

També ens fa especial il·lusió que en l’avanç de programació de FETEN 2023 hi hagi altres companyies d’origen Lleidatà com són Festuc Teatre (Bunji, la petita Coala), Zum-Zum Teatre (El Testament) i la Romancera Teatre (M.A.R.E.), així com un gran nombre de companyies Catalanes, moltes d’elles membres de la TTP.

 

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram