La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

26/06/2013

El Príncep Feliç al Festival d’Avignon

El Príncep Feliç participarà al Festival Théâtr’enfants et tout public, l’únic esdeveniment, dins la programació de Le Off de la 67a edició del Festival d’Avignon, que aglutina la creació d’espectacles per a públic familiar.
Del 10 al 27 de juliol podreu anar a veure El Príncep Feliç a la Maison du Théâtre Pour Enfants, MPT Monclar, Grande Salle, cada dia a les 14.10 h, excepte els diumenges que no hi haurà funció.

El festival celebrarà, aquest 2013, la 31a edició. La seva programació es caracteritza per ser multidisciplinària i diversa i pretén oferir espectacles exigents i d’alta qualitat artística tan per als infants més petits com per als adults que els acompanyen.
Enguany, als diversos espais d’actuació del festival es programaran 13 companyies, de les quals, La Baldufa, n’és l’única estrangera.

Des de La Baldufa volem contagiar-vos la nostra il·lusió i animar-vos a visitar els festivals d’Avignon i Théâtr’Enfants et tout public!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram