La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

06/11/2013

El Príncep Feliç s’estrena a Noruega

El Festival MiniMidiMaxi de Bergen acollirà l’estrena de la versió noruega de El Príncep Feliç, Den Glade Prinsen, els dies 13 i 14 de novembre al Logen Teater amb un total de 4 actuacions.

La Baldufa ha fet l’adaptació de l’espectacle al noruec amb la col·laboració del mateix festival, un traductor, l’estudi de gravació i actors i actrius nadius que han enregistrat les veus en Off de l’espectacle sota la direcció d’en Jorge Picó. A tots ells els agraïm la seva feina i predisposició!

El Minimidimaxi és un festival internacional de teatre per a nens i joves que es desenvolupa entre el 12 i el 15 de novembre i comptarà amb 10 companyies de teatre familiar. El festival té com a objectiu principal oferir una programació exclusiva de teatre per a tots els públics amb espectacles innovadors i d’alta qualitat artística provinents de Noruega i de la resta del món. Les actuacions es realitzaran a 4 teatres de Bergen i estan pensades per a tots els públics i per a programadors convidats de tot el món i sobretot dels teatres i circuits noruecs.

És un dels festivals més importants de Noruega que pot servir a la companyia per obrir mercat en aquest país, per això La Baldufa ho encara amb il·lusió esperant que Den Glade Prinsen agradi al públic i als programadors nòrdics.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram