La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

28/05/2013

Estrenem país! Cap a l’Stoppested Verden de Noruega!

Els dies 1 i 2 de juny, el Zeppelin actuarà a la ciutat noruega de Hamar, dins el marc del Festival Stoppested Verden. Un festival familiar, el més gran de Noruega, amb programació internacional vinguda de més de 40 països, que pretén divulgar les expressions artístiques i culturals d’arreu del món, i que té com a finalitat difondre la diversitat multicultural a través de concerts, tallers, demostracions i espectacles de circ, teatre i dansa.

Monsieur Bocamoll, Marcello i Ursus sobrevolaran amb el Zeppelin el Museum park del Norwegian Railway Museum, emplaçament captivador que el festival tria com a escenari. Seran 4 funcions durant el cap de setmana, a les 13h i a les 15h. Feu un cop d’ull al calendari.

Estem molt contents de la confiança que des de l’Stoppested Verden han dipositat en nosaltres, i de poder començar a descobrir un territori nou per la companyia que, de ben segur, estarà ple de noves aventures i experiències que us anirem explicant!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram