La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

08/08/2014

Gràcies per haver fet possible l’Esbaiola’t 2014!

Tanquem una setena edició satisfets. Una edició marcada per un canvi important en el format del festival, de la polsera a les entrades, però que, afortunadament, el públic ha acceptat de bon grat tot gaudint de bons espectacles i d’un clima que finalment ens ha respectat.
Volem un festival de qualitat, en què el públic gaudeixi dels espectacles amb comoditat i sense aglomeracions. Sempre amb aquesta idea de millorar, hem realitzat i realitzarem els canvis pertinents per anar creixent en positiu.

Aquesta edició 2014 ha estat un èxit. S’han esgotat les entrades de 23 dels 30 espectacles, assolint una ocupació del 84% de mitjana als espais. Això ens ha dut a la reflexió d’augmentar el nombre d’actuacions de cara a l’any vinent, perquè hi hagi diverses alternatives i que ningú no es quedi fora.

No volem deixar passar aquest espai per a agrair a tots i a totes els que ens han ajudat a tirar endavant amb aquest Esbaiola’t: a les catorze companyies, que ens han ofert el millor del seu talent; a l’Ajuntament d’Esterri per facilitar-nos la feina i per creure en nosaltres; als comerciants, hotelers, restauradors i empresaris que han fet de patrocinadors econòmics; a l’Escola Llar, que ens han fet sentir com a casa; a l’Ecomuseu, que sempre hi són per tot el que faci falta; als Kina Creu, Estarna, Petacanyes i Bastoners, gràcies per fer-ho tan divertit! I finalment, i sobretot, volem agrair al públic el seu suport i complicitat.

Gràcies per confiar en nosaltres i, sobretot, per venir a les Valls d’Àneu a esbaiolar-vos!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram