La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

09/03/2023

ImPerfect, premi FETEN 2023 al Millor Espectacle de Gran Format

La setmana passada vam ser altre cop a FETEN, la Fira Europea d'Arts escèniques per a nens i nenes. Tornem d’aquesta 32a edició amb la satisfacció d’haver pogut mostrar la feina que hem fet amb ImPERFECT i amb l’alegria enorme d’haver estat reconeguts amb el Premi al Millor Espectacle de Gran Format.

FETEN 2023 ha tingut lloc entre el 26 de febrer i el 3 de març, i ha comptat amb la participació de 79 companyies provinents de gairebé la totalitat de les comunitats autònomes i de països com Dinamarca, França, Itàlia, Portugal, Etiòpia i Mèxic, reprenent xifres prepandèmia.

Ens alegra molt que entre els guardonats hi hagi un altra companyia lleidatana, Zum-Zum Teatre, reconeguda amb la millor direcció per «El Testament» per la feina de Ramon Molins, Jokin Oregi, Izaskun Fernàndez i Julián Sáenz López. I ens fa molt feliços que encara hi hagi tres companyies més de l’Associació de Teatre per a Tots el Públics (TTP) guardonades: Inspira Teatre (Millor Espectacle per a la primera infància per «Sotabosc»), Samfaina de Colors (Millor Música per «Sense Lluna») i La Pera Llimonera (Millor Dramatúrgia per «Un vestit nou per a l’Emperador»). En total 5 companyies de la TTP tornem amb un guardó de Xixón.

En aquesta mateixa fira, La Baldufa ja vam rebre l’any passat els Premis FETEN a la Millor Producció i al Millor Espai Escènic. Anteriorment, el 2019 el Premi a la Millor Interpretació Masculina, Ex Aequo, per l’espectacle Mon Pare és un Ogre; el 2015 Premi al Millor Espectacle i Premi a la Millor Direcció per Pinocchio, el Premi a la Millor Adaptació Teatral al 2012 per El Príncep Feliç; el Premi a la Millor Interpretació Masculina Ex Aequo 2010 pel Cirque Déjà Vu; el Premi al Millor Espai Escènic per El Llibre Imaginari al 2008 i dos premis més pel Baró de Munchausen al 2001: el de Millor Espectacle i el de Millor Escenografia.

Moltes gràcies a l’organització per haver confiat una vegada més en nosaltres i enhorabona a la resta de premiats i premiades!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram