La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

23/02/2022

La Faula de L’Esquirol Premi FETEN a la Millor Producció i al Millor Espai Escènic

Ens fa moltíssima il·lusió haver pogut ser altre cop a FETEN i a més a més, tornar amb dos reconeixements sota el braç! En aquesta darrera edició, el nostre espectacle La Faula de l’Esquirol ha estat guardonat per partida doble amb els Premi FETEN a la Millor Producció i al Millor Espai Escènic.

En aquesta mateixa fira, ja vam rebre l’any 2019 el Premi a la Millor Interpretació Masculina, Ex Aequo, per l’espectacle Mon Pare és un Ogre, el 2015 Premi al Millor Espectacle i Premi a la Millor Direcció per Pinocchio, el premi a la millor adaptació teatral al 2012 per El Príncep Feliç, el premi a la millor interpretació masculina Ex Aequo 2010 pel Cirque Déjà vu, el premi al millor espai escènic Per El Llibre Imaginari al 2008 i dos premis més pel Baró de Munchausen al 2001: el de millor espectacle i el de millor escenografia.

FETEN s’ha celebrat del 13 al 18 de febrer a Gijón, i ha comptat amb prop de 200 funcions de 76 companyies, entre les quals les lleidatanes el Sidral, Festuc, el Centre de Titelles, el Mag Lari i la Baldufa. A FETEN hi ha estat representades companyies de 14 comunitats autònomes i de França, Bèlgica, Itàlia, Portugal i Argentina.

Moltes gràcies a l’organització per haver confiat una vegada més en nosaltres i enhorabona a la resta de premiats i premiades!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram