La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

07/11/2022

L’Arrivederci Confetti, al Festival de Tradiciones de Vida y Muerte de Mèxic

Aquest octubre hem fet les maletes i hem portat el nostre espectacle Arrivederci, Confetti al 16è Festival de Tradiciones de Vida y Muerte de Mèxic!

Entre els dies 30 d’octubre i 3 de novembre hem realitzat 9 passis de l’espectacle, en el marc d’aquest festival multidisciplinari d’arts escèniques que se celebra al Parque Xcaret de Mèxic (a Playa del Carmen), un parc que dona cabuda a la natura, la cultura i la tradició. Es tracta d’un esdeveniment anual que acull espectacles de tot el món i també mostra les representacions culturals i tradicionals més significatives del món Maia al voltant del Hanal Pixán, que és la celebració del dia dels morts a la regió de Quintana Roo.

L’Arrivederci, Confetti encaixava perfectament en aquest marc, ja que es tracta d’un espectacle que parla del dol, on tres pallassos ploren la mort del seu líder, Confetti. Per dur l’espectacle a Mèxic, hem dissenyat una escenografia específica que han construït des del Parc, i des d’aquí hem portat l’atretzzo i el vestuari.

L’expedició a Mèxic, inicialment prevista per al 2020, es va haver d’ajornar per la pandèmia i no s’ha pogut realitzar fins ara.

Tornem superfeliços  d’haver pogut formar part d’una programació amb propostes artístiques maies, de tot Mèxic i també internacionals, en un parc que dona tanta importància a l’ecologia i a la cultura.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram