La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

18/10/2021

N’estem preparant una de grossa... Nou festival d’Arts Escèniques al forn!

Seguint l'encàrrec de la Comissió de Cultura del consell zona 09 “Mariola, turó de Gardeny i entorns”, des de La Baldufa estem engegant un festival d’arts escèniques al barri que esperem que vegi la llum ben aviat!

La companyia sentim el teatre com un compromís envers la societat. Creiem fermament que la cultura és fonamental per al creixement de les persones, fomenta valors, alimenta l’esperit crític, cohesiona, fa créixer, emociona... Així, des de fa anys, intentem aportar el nostre granet de sorra al barri i organitzar regularment activitats a l’entorn de la cultura i el teatre, com poden ser els tallers a l’Escola Magí Morera, la festa del teatre pels volts de sant Jordi o el Passallibres.

El passat dijous, 14 d'octubre, vam fer un pas més en aquest camí i vam realitzar una primera trobada amb el sector cultural de la ciutat, educació del barri i sector social, per començar a teixir complicitats i posar en marxa aquest nou festival d'arts escèniques a la zona.

La idea és crear un projecte cultural i social per al barri amb dues clares vessants:

  • Programació d'arts escèniques professional en diferents espais del barri, amb espectacles de circ, teatre, titelles, instal·lacions de joc...
  • Teatre social. Confluència entre la comunitat del barri i els artistes que actuïn al festival per crear espectacles o intervencions artístiques que també formin part del festival.

Tot i que encara estem a les beceroles, encarem aquest nou projecte amb moltíssima il·lusió i esperem poder comptar també amb moltes complicitats durant el camí!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram