La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

15/03/2019

Pinocchio –cursa de fons fins a Gal·les

L’Agor Drysau -en gal·lès-, l’Opening Doors Festival -més entenedor en anglès- ens ha obert les seves portes —mai millor dit! Els oferim quatre funcions de Pinocchio, en tres poblacions diferents: Brecon [19/03], Cardigan [20/03] i Aberystwyth [22/03] —aquesta darrera, seu del festival. Estem il·lusionats i esperem que serà una experiència enriquidora, amb què nodrirem el nostre esperit curiós, àvid i insadollable.

Preparar-se per a una cursa de fons, entrenar cada dia, alimentar-se espiritualment i apropiada, refermar les rutines que funcionen, incorporar-ne de noves. Provar. Fer i desfer. Refer. Descartar allò que no serveix. Amarar-nos de saviesa aliena. Prendre riscos. Presentar el projecte. Entomar-ne les crítiques. I, amb pas ferm, emprendre el camí.

Quan la tenacitat dóna el seu fruit, l’esforç és àmpliament recompensat. Després de l’estrena a Temporada Alta, el pas per La Mostra, Fira de Titelles, Fira Tàrrega, Teatralia, Sticky Fingers, Momix, China International Children’s Festival, i de tantes i tantes altres funcions per a escolars, en xarxes i teatres d’arreu, arriba l’oportunitat de mostrar la nostra feina a un públic que mai encara havíem conegut, el gal·lès.

Deixem la porta oberta...

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram