La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

10/02/2014

Pinocchio, la nova producció s’està gestant.

El Pinocchio, un titella entremaliat i descregut, és la història escollida per La Baldufa per a la nova producció que veurà la llum a finals d’aquest 2014.

Aspectes com el valor de l’educació, la relació pare-fill, el camí iniciàtic, la ingenuïtat infantil, o valors com la generositat, la responsabilitat o el perdó són alguns dels motius pels què s’ha triat aquest títol tan conegut en el món teatral i cinematogràfic.

En aquests moments, la companyia està treballant en la dramatúrgia a partir de l’assaig i la investigació amb diferents materials. Un procés de creació constant que va definint l’espectacle a foc lent.
Dues premisses marquen la creació: el poc ús de la paraula i la senzillesa i versatilitat de materials. En aquest sentit, l’escenografia suposarà un retorn a l’essència, a l’espectacle fet a mà, amb materials orgànics que aniran transformant-se i creixent a partir d’ombres, projeccions i enginys.

També és en aquests moments que la companyia està buscant coproductors i col·laboradors que facin un acompanyament de la creació i l’espectacle.

Us mantindrem informats dels diferents camins que anem prenent, així com de les possibles dates de preestrena i estrena.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram