La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

29/06/2022

Pròxima parada, Grec 2022

La setmana vinent participarem al Festival GREC amb el nostre espectacle ImPERFECT! Les representacions seran els dies 6 i 7 de juliol de 2022, a les 18.30 h, al Sant Andreu Teatre  - SAT.

Estem súper feliços de poder presentar ImPERFECT al Festival Grec, que també és coproductor de l'espectacle, i que s'aposti per un teatre familiar “no convencional”, d'investigació i contemporani.

ImPERFECT parla de les imperfeccions, de segones oportunitats i del dret a reinventar-nos. Després de 25 anys sobre els escenaris fent espectacles familiars, en aquesta nova aventura ens hem posat a les ordres de la Sol Picó per sortir de la nostra zona de confort i crear un espectacle de dansa, un llenguatge completament nou per nosaltres.

I per què? Doncs perquè a la Baldufa ens motiva la barreja, el mestissatge escènic, la creació no convencional. Sempre hem sentit una gran atracció per experimentar nous llenguatges, fora dels canons establerts i, òbviament, pels reptes. I aquest cop, s'ha tractat d'un repte en majúscules.

I ho hem fet en la millor companyia, de la mà de Sol Picó, una de les artistes més reconegudes i heterodoxes de la dansa contemporània. Les seves creacions són pura mescla. Multidisciplinària, transgressora, decidida a traspassar i superar les barreres dels llenguatges escènics. No ens podíem haver embarcat en aquesta aventura amb ningú millor. Hem tingut amb ella una connexió artística i personal absoluta, hem gaudit molt en el procés i creiem que això es nota en el resultat final.

ImPERFECT ha estat coproduït per Mostra Igualada, Festival GREC, Festi'Mômes, Questembert Communauté i LaSala - Centre de Creació d'Arts per a les famílies. També ha comptat amb la col·laboració de Teatro Cánovas de Málaga, Festival Sismògraf d'Olot, Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida i Sant Andreu Teatre  - SAT, de Barcelona.

Pensem que el resultat de tot plegat és un espectacle estèticament poderós i suggerent. Un viatge interessant amb punts d'emoció i amb una gran força estètica i dramàtica. Volem també convidar a moure el cos i utilitzar la dansa com a eina d'expressió, ja que creiem que és molt poderosa. Com ho veieu? Us hi animeu?

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram