La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

15/09/2020

Reprenem els assajos de La faula de l’esquirol

Aquest mes d'agost i durant tot el setembre, l'equip de La Baldufa, amb alguna nova incorporació, ens tornem a trobar, per tal de poder avançar en la creació de la propera producció, La faula de l'esquirol, l’estrena de la qual està prevista al Teatre Conservatori de Manresa, el divendres, 16 d'octubre de 2020, a les 17.30 h, en el marc de la Fira Mediterrània.

Amb dos actors sobre l'escenari, aquest espectacle incorpora una tercera persona a escena, el Pau Elias, que, al piano, interpreta en directe la música del nostre compositor de capçalera, l'Óscar Roig.

El Jokin Oregi és novament el director d'aquest muntatge que beu dels contes populars i les faules de tradició literària, en què es parla de diversitat, generositat i convivència entre dos animals, un esquirol i un eriçó, que hauran de trobar la manera de conviure plegats.

El vestuari serà, una vegada més, de la Rosa Solé, artista del teixit que tan ens agrada. El Miki Arbizu posa les llums i les ombres a l'espectacle, per tal d’acompanyar amb cura totes les necessitats dramàtiques i, també, de l'escenografia, com sempre, del Carles Pijuan.

Esperem que la COVID19 ens deixi tancar i estrenar aquest espectacle en què hem dipositat moltes hores, creativitat i il·lusió.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram