La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

21/10/2014

Temporada Alta acollirà l’estrena de Pinocchio

El diumenge dia 30/novembre/2014, a les 12h, al Teatre de Salt, dins el marc del festival Temporada Alta, La Baldufa estrenarem la nostra darrera producció Pinocchio, basada en el conte original de Carlo Collodi.

Sota la direcció de Jokin Oregi, guionista i director de la companyia Marie de Jongh, i la música d’Óscar Roig, explicarem la història d’un nen de fusta entremaliat, lliure i sense prejudicis, que s’anirà submergint en diverses aventures, que ens faran reflexionar entorn de l’educació, la responsabilitat i la sinceritat.
Paper i fusta són la base d’una escenografia versàtil i orgànica, d’un espectacle pràcticament sense text, que juga amb recursos artístics i tècnics molt diversos.
Els intèrprets de Pinocchio, tres, Carles Pijuan, Emiliano Pardo i Enric Blasi, amb Miki Arbizu, el dissenyador de llums i tècnic de l’espectacle en escena, interactuen durant tot l’espectacle.

La companyia volem expressar el nostre agraïment a Temporada Alta per la confiança que ens ha mostrat i us animem, a tots els nostres seguidors i a tots aquells que ens voleu conèixer, a acompanyar-nos en un dia tan especial!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram