La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

02/09/2012

Un any més, hem gaudit del Festival Esbaiola’t

Els dies 20, 21 i 22 de juliol de2012 es va celebrar la cinquena edició del Festival Esbaiola’t a les Valls d’Àneu. Un any més, ha estat un èxit de festival i hem gaudit d’un capde setmana de rialles i de bon humor.

Quinze companyies, trenta-tres representacions,i més de 5.000persones s’han trobata Esterrid’Àneu. Èxit de públic per a un festival que any rere any no deixa de consolidar-se.

Des de La Baldufa, volem agrair els esforços fets i la il·lusió de moltes persones per tirar endavant el festival: als voluntaris, sense elles i ells no hauria estat possible; a les empreses del territorii les de mésenllà, que han confiat en nosaltres; a l’Ajuntament d’Esterri d’Àneu, que persisteix amb el projecte; a les companyies, totes ens han donat el millor que tenien; als treballadors del festival, tenim un equip fantàstic; i sobretot al públic, que cada any ens és més fidel.

Moltes gràcies a tots i totes!

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram