La Baldufa, PREMIO NACIONAL 2020

NOTÍCIES ACTUALITAT DE LA BALDUFA

04/07/2016

Ja tenim aquí la novena edició de l'Esbaiola't

Els dies 22, 23 i 24 de juliol se celebrarà la 9a edició del Festival Esbaiola't a Esterri d'Àneu, el festival de teatre per a tots els públics de les Valls d'Àneu. Un festival d'arts escèniques dirigides al públic familiar, amb titelles, circ, animació, comediants, jocs i tallers.

Enguany, hi haurà 13 companyies d'arts escèniques, 6 tallers i activitats complementàries i 8 propostes del territori dutes a terme per: Obrador Xisqueta, Noemí Busquets, Kina Creu, Els Peta Canyes, Diables de les Valls d'Àneu, l'Estarna, Bastoners d'Esterri i Xants Grup Escènic.
Pel que fa a les companyies d'arts escèniques, cal destacar la companyia belga 15ft6, que fan un espectacle de circ extrem o la companyia catalana Animal Religion que ens sorprendrà amb un espectacle la mar de "gamberro" el dissabte a la nit. Si parlem de circ també tindrem l’humor de la companyia catalano-belga Pakipaya i els premiats Hotel Iocandi amb l’espectacle Esquerdes.

En el gènere dels titelles, en Jordi Bertran actuarà amb el seu ovacionat Poemes Visuals. Pel que fa al clown, la companyia La Tal, com sempre, ens faran passar una molt bona estona. També tindrem els eivissencs Clownidoscopio amb l’espectacle Fràgil i La Baldufa, que ens parlarà bullying en clau d’humor.

A més, volem destacar que enguany fem especial atenció a les famílies amb nenes i nens petits, potenciant les propostes de 0 a 3 anys, amb espectacles com Nidos de la companyia Teloncillo que arriba des de Valladolid i que està adreçat dels 6 mesos als 5 anys; o els jocs de fusta de El Pájaro Carpintero, de 6 mesos a 6 anys; el carrusel Nautilus per a nens i nenes de 1 a 5 anys; o el taller sensorial Petitoca de la Laura Palacin, per a nens que gategen i fins als 3 anys.

Pel que fa als espectacles gratuïts, a part de les cercaviles del territori, hi haurà Rats i Manneken’s Piss de la companyia lleidatana Campi Qui Pugui. També podrem ballar amb l’animació del Xip Xap. I com sempre, hi haurà els tallers imaginatius del Solaç, els jocs de fusta de Tombs Creatius, l’Espai d’Automaquillatge i La Platgeta del festival.

La venda d'entrades anticipades, a partir de la que es podrà gaudir d'un 25% de descompte, està oberta del 27 de juny al 20 de juliol al web del festival.

_
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram